Luna 2013-2023

I går fikk vi den triste beskjeden om at Nickys søster Luna hadde gått bort. Luna bodde på Hamar så vi møttes ikke så mange ganger i voksen alder. Vi hadde nok likevel ganske mange likheter og felles corgi-egenskaper, og når vi først møttes så ble vi fort enig om et vaktsomt corgi-bjeff.

En trist beskjedå få. Luna ble 9 år og 10 måneder.

Share

Én kommentar til «Luna 2013-2023»

  1. Hun var det kjæreste jeg hadde og min beste venn😢. Hun var morsom,sta,kjærlig,leken og kosete. Hun var med meg over alt❤️. Hun betydde alt for meg😢. Jeg vil savne deg for alltid min kjæreste Luna ❤️. Mitt hjerte er knust💔😢

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.