Nickys store balltest – del 1

Det er bikkjekaldt ute, med mer enn 20 kuldegrader og kald vind. Da passer det godt å ligge inne i sofaen og teste baller. Under kommer en oppsummering av noen av mine erfaringer. Alle ballene er vurdert på en skala fra 1 til 5 kjøttbein. De fem første testene kommer i dag. Resten kommer i morgen. Følg med!

PKlevan_PKA7289 1Spidermannball. Fin konsistens (sikkert heftig bruk av ftalater), spesielt etter litt herjing. Kanskje litt hard i utganspunktet og litt stor til å få et godt grep om. Fin til å vippe høyt opp i lufta. God på snø og OK sprett. Uegnet i sterk kuling, da den får alt for høg fart i den sterke vinden. Mao. denne har jeg ikke lenger! 3 bein.

 

_PKA4986Eple. En slags kombinasjonsball. De smaker ganske godt i tillegg til at det er god tilgang til disse, spesielt på høsten. Ruller godt, men har som regel veldig dårlig sprett. Får ikke ta med disse inn. 3 bein.

 

PKlevan_PKL0336 1Billig tøyball fra plantasjen. Mangler pipelyd. Skal en tøyball få godkjent må den ha pipelyd. Fin vatt, men den får jeg jo uansett ikke lov til å spise opp. Lett å rive i småbiter. Personlig liker jeg det, men det betyr samtidig at ballen plutselig forsvinner fra lekekassa. 1 bein.

 

PKlevan_PKL0930Gul volleyball. Fin farge. Ruller og spretter fint, selv i høyt gras og i snø. Velegnet til høgtempoaktiviteter. Vanskelig å bite over og totalt uegnet innendørs. Velegnet til terassen eller på sætra. 2 bein.

 

PKlevan_PKL1101
Liten myk pipeball. Disse kommer i mange forskjellige farger og utforminger. Jeg har selv både grønn, gul og rød. Fin pipelyd. OK sprett innendørs, men noe begrenset sprett- og rulleevne i snø. Fine å tygge på. Holder brukbart, men jeg har endelig fått hull på to av mine. 3 bein.

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.